Blogin takana

maanantai 23. tammikuuta 2017

IMG_3485MUOKATTU
Olet eksynyt Pauliinan ja Minkan blogiin! Olemme parikymppiset ystävykset pääkaupunkiseudulta ja päätimme ryhtyä jakamaan kokemuksiamme Instagramin ohella myös näin blogin muodossa. Blogimme tulee käsittelemään reissujamme ulkomailla ja Suomessa sekä kaikkea matkailuun liittyvää.

Tapasimme lukiossa, mutta todellinen ystävyytemme starttasi 13.7.2016 samalla kuin lentokone lähti matkalle Helsinki-Vantaalta kohti Kroatian aurinkoa. Todellisuudessa emme siis tunteneet toisiamme juuri ollenkaan ennen ensimmäistä reissuamme. Puoliksi vitsillä ilmaan heitetystä matkahaaveesta syntyikin elämäntapa. Nykyään meillä onkin jatkuvasti joku reissu varattuna tai vähintäänkin suunnitteilla. Nyt takana onkin monta huikeaa matkaa ja edessä vielä enemmän. Ennen blogimme perustamista tehdyistä matkoista kerromme varmasti vielä jälkikäteen omina postauksinaan.

Tällä hetkellä opiskelemme molemmat Metropoliassa, Pauliina sairaanhoitajaksi ja Minka tradenomiksi. Tarkoituksena olisi kuitenkin myös suunnata hiukan muillekin aloille. Pauliina haaveilee valokuvaajan urasta ja Minka urasta sirkusartistina. Yhteisenä päämääränä olisi saada tulevaisuudessa yhdistettyä valokuvaus, sirkustaide ja matkustelu.

Blogina Minkalle tämä on ensimmäinen, mutta Pauliina on aikaisemmin kirjoittanut lifestyle-tyylistä blogia, jonka kuuden vuoden taival päättyi viime kesänä. Nyt aiomme yhdistää voimavaramme ja kokeilla bloggaamista uudella tyylillä yhteisvoimin.

Meitä voi seurata myös Instagramin puolella: @pauliinasarvi ja @minkales.

Tervetuloa blogimme pariin!   

Pauliina & Minka

10 kommenttia

 1. Hei ompa hauska blogin idea! :-) Täytyypä käydä tsekkailemassa välillä, että minkälaisia postauksia tänne alkaa tulemaan!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea blogata yhteistuumin! Reissublogit kiinnostaa aina, joten innolla odottelen, et minkälaisista seikkailuista tänne rupeaa tippumaan postauksia :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä mukavaa vaihtelua, kun vastuukin jakautuu tasaisemmin! :-)

   Poista
 3. Kivalta kuulostaa blogin idea! Itse en oo kauheesti matkustellut, mutta ehkä tästä blogista saa vinkkejä minne sitä tulevaisuudessa voisi suunnata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! Se olisi tavoitteena, toivottavasti jatkossa blogista löytyisi hyödyllisiä ideoita ja vinkkejä tulevia reissuja ajatellen! :-)

   Poista
 4. Jään seuraileen blogianne :) Alku vaikuttaa hyvältä!!
  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Tervetuloa seurailemaan :-)

   Poista
 5. Ihana idea! Ja upeasti ootte blogin kanssa päässeet jo alkuun :) <3 Jään seurailemaan myös jatkossa! (jos löydän lukijapalkin :D) siitä puheenollen, se voisi olla vähän helpommin löydettävissä kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! :-) Itseasiassa meidän blogista puuttui tuo lukijapalkki kokonaan, joten ei ihme jos sen löytämisen kanssa oli pieniä hankaluuksia :-D Ei oltu asiaa alkuun tajuttu edes ollenkaan, kiitos siis huomautuksesta! Ja tervetuloa seurailemaan! :-)

   Poista

Kuvat: © Pauliina Sarvi
Kuvat, joissa Pauliina esiintyy © Minka Leskinen

Lukijat

© Adventure awaits. Design by Fearne.